tiistai 9. huhtikuuta 2013

Voihan pastelli

Kevät on ihan hollilla ja mun maailma on muuttunu aivan pastelliseksi. Haluan meikata, sisustaa ja värjätä hiuksia pastelliväreillä. Blogikin kohtas mun pastelli-innostuksen ja koki täyden muodonmuutoksen. Uus banneri tulee tosin vasta sitten kun ollaan saatu meidän kuontalot kevät kuntoon.

Kaikki hennot puuteriset pastellisävyt on mun suosikkeja sisustuksessa, mutta hiuksissa sitten sävyt saa olla vähän rohkeampia. Pastelliväreissä esimerkiksi vaalea mintunvihreä, vaaleankeltainen, vaaleanliila, siniliila ja hempeä vaaleanpunainen on ehdottomasti tämän kevään ja kesän juttu. 





Koulussa meillä on käytössä Igoran 9,5-sarja, jolla voidaan tehdä vaaleisiin hiuksiin kauniita pastellisia värejä ja vivahteita. 9,5-Sarjalla voidaan myös tehdä ei-haluttujen värien (kuten kellertävyyden) neutralointeja vaalennusten jälkeen. Tätä sarjaa käytän monesti raitojen sävyttämisessä ja esimerkiksi 9,5-1 sekä 9,5-4 ovatkin kovassa käytössä. 9,5-sarjalla voidaan tehdä siis todella kauniita, luonnollisia ja pehmeitä pastellisävyjä, tähän tyyliin:


Elikkä jos ''räikeät'' pastellisävyt eivät ole sinun juttusi, kauniita pastellisia sävyjä todellakin saa myös paljon luonnollisempanakin. :)


Myös dippilatvat alkaa näin kesää kohden tulemaan takaisin mun maailmaan. Kauniisti dipatut latvat pitkissä ja terveissä hiuksissa on aina kauniita ja tuovat tyyliin sopivasti särmää.





Pastellisävyt ja kirkkaat dippilatvat toimii kaikista parhaiten todella, todella vaaleassa pohjassa. Sillon sävyt lopputuloksessa ovat tarpeeksi puhtaita ja kauniin kuulaita. Vaalennetusta pohjasta ikävä kyllä ''shokkivärit'' ja pastellisävyt lähtevät herkästi liukumaan pois, joten väriä täytyy sävyttää uudelleen säännöllisin väliajoin.

Miten uppoo Drew Berrymoren dippilatvat? Aika rock, vaan ehh...ennemmin ei...

kaikki postauksen kuvat (c)Google

Ja miltä tuntuu blogin uus ulkoasu?? Meijän mielestä kivan fresh, ainahan se on kiva kun ''olis kessää kohti vähän vaaleempi''... Ko. aiheesta juttu tulossa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti