lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kaisan hiushistoriaa

Kartoitimme kevään postauaiheita yhdessä Annan kanssa ja nyt luvassa olisi yksi niistä.
Niinkuin otsikosta päätellä saattaa, kerron nyt pienen palan hiuksieni "menneisyydestä" :D
En ole koskaan ajatellut, että muuttaisin hiusteni väriä useasti, mutta kyllähän tässä näköjään on tullut kokeiltua monenlaista!!


Hypätään kesään 2011, kun kertakaikkiaan kyllästyin pitkiin hiuksiin ja koin haluavani muutosta. Värinä toimi perusruskea ja vivahdetta antoi vaaleat raidat. A-linjainen leikkaus ja se on siinä. Nyt on hyvä aloittaa uusi koulu uudella tukkalaitteella!


Talvella 2012, pituuttakin löytyi jo vähän enemmän, ja hiukset senkuin tummenivat. Noita voisi oikeastaan kutsua jo mustaksi. Tässä kohtaa olin jo niin kyllästynyt lyhyiin hiuksiin, joten seuraavalla tukkukäynnillä uudet klipsit tilaukseen!


Kuten arvata saattaa omatukkapäivinä voi tulla liiankin suuria houkutuksia kokonaan uuteen tukkaväriin! Keväällä 2012 aloitettiin vaalentaa mun päätä, ekaa kertaa koko elämäni aikana. Toiveena ja tavoitteena oli kylmän hiekan vaaleat kutrit! Pirennyksetkin joutuivat vaalennusaineiden uhriksi. Näillä mentiinkin sitten koko kesä KUNNES....


..Kyllästyin vaaleaan ja nyt halusin kokeilla jotain iihan uutta mulle! Nimittäin shokkiraitaa ja lämpimän ruskeaa. Jotkin lukijat muistavatkin varmaan nämä hiukset. Ihanat. Täydelliset.


Nyt ollaan jo pitkällä syksyä ja violetti valtasi mielen ihan täysin. Samoin myös pidennykset. Nämä jos jotkut on maailman eniten lempihiukseni!! 


Nyt pompataan talveen ja pidennykset poissa! Violetti ei edelleenkään ollut kulunut mielestä, päinvastoin. Mitä enemmän nii sitä parempi. Huomatkaa pituus!!


Nyt ei enää samaa tukkaa! Tässä kohtaa liukuvärjäys kolahti niin, että pakkohan sitäkin oli kokeilla...


Nykyään siis tämä + 9 viikon tyvikasvu... Mutta PIAN omatukkapäivä koittaa ja pääsen kollegani käsittelyyn. En malta odottaa!

2 kommenttia:

  1. siulle sopii noi ihan kaikki värit! ja aivan unelmahiukset noi violetit.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Jep, tykkäsin itekki noista aivan eniten, vaan mulla on luonnostaan aivan vaaleat hiukset, joten tyveä noissa piti olla aina kolmen viikon välein värjäämässä... :(

      -Kaisa

      Poista