perjantai 14. syyskuuta 2012

Syksyn vaatejuttuja

Rakastan kaikkea mikä liittyy vaatteisiin, kenkiin ja ylipäätään pukeutumiseen ja muotiin. Tämän syksyn muoti on kokonaisuudessaan aika kiva; räiskyvät printit, goottimaisuus, armeijahenkisyys, viininpunainen yms…

Tässä jotain omia suosikkeja, millä voisi kuvitella pärjäävän aika pitkälle syksyyn. ;)



 1. Gina Tricot 2. Vero Moda 3. Top Shop 4. Vila 5. Only 7. Gina Tricot 8. Top Shop

 1. H&M 2. Vila 3. H&M



1. Skopunkten 2. Boost.com 3.H&M 4.Bubbleroom.fi 5.Nelly.com 6.Nelly.com



1. Gina Tricot 2.Bianco 3. H&M 4.Bianco

Pidän muodin seuraamisesta ja pidän sitä tärkeänä, varsinkin meidän alalla ollessa. On tärkeää tietää mikä on IN milläkin kaudella, niin vaatteissa kuin hiuksissakin. Itse olen aika pitkälle fiilispukeutuja, elikkä fiilispohjalla mennään ja laitetaan päälle aina sitä mikä tuntuu itsestä hyvältä.
Arkipukeutumiseni koostuu lähinnä yksinkertaisista vaatekappaleista, mitä höystän erilaisilla asusteilla, koruilla ja laukuilla. Ulos lähtiessä vaatteita ja asukokonaisuutta tulee mietittyä piirun verran pidempään, jakut, korot ja erilaiset korut kuuluvat usein viikonloppu asustukseeni. Tunnustan, että joskus päälle tulee laitettua ne ''ensimmäiset kamppeet mitkä oli vaatekaapissa puhtaana'', mutta näiden päivien jälkeen on taas kiva pukea kaunis ja toimiva asukokonaisuus, esimerkiksi viikonlopun hippailuihin. :) 


Viimeisimpiä lemppariostoksia on ehdottomasti niittikorut Lindexiltä ja tummanvihreä jakku H&Mltä. 












Mukavat viikonloput kaikille! Mun luokse tulee viikonlopuksi kunnianarvoinen vieras kaukaa pohjoisesta. Saa nähdä mitä käy, kun tytöt lähtee tarkastaan Raahen kuuluisan yöelämän... :-) 
#can't #wait #having #fun






4 kommenttia:

  1. Hei oikiasti näen jo sun päällä tuon Sex Pistolsin paidan ja nuo violetit pökät! Sopis niin hyvin sulle! :)

    VastaaPoista
  2. ihania juttuja, voisin ottaa vaikka kaikki !

    VastaaPoista