keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Ei sillä värillä väliä ole, kunhan se on punainen tai violetti.

Meillä on ollu ihan järkyttävä kriisi, että miten voitaisi laittaa meidän kuontalot uuteen uskoon. Vaihtoehtoja on miljoona, mutta tuntuu, että mikään ei kelpaa, tai sitten idea on hyvä sen kaks päivää ja mieli muuttuu. Noh, tavoitteena olisi kuitenkin keksiä jotain erilaista hiuksiin ja loppuviikosta ajateltiinkin mennä hakemaan tukkuliikkeestä uusia ideoita. 
Ei enää punasta, vaan ei missään nimessä kokonaan poiskaan. Mustaa raitaa vai ehkä jotain lämpimän ruskeaa? Tai miksei liukuvärjäys tai dipatut latvat? Kaisalle lisää violettia hiuksiin... jopa kokonaan? Ehkä pidennykset tai ehkä sittenki leikata lyhyeksi? Saa nähdä mitä loppujen lopuksi keksitään näille päille. Tässä jotain superkivoja malleja ja värejä, mistä vois mahdollisesta kehitellä jotain. :-)












Ollaan pengottu koko internetti, lehdet ja kirjat läpi kaikkia makeita hiusvärejä, mutta vielä ei mikään oo oikeen kunnolla kolahtanu. Varsinkin tuon punasen kohdalla on hankalin; niin isolla työllä ja suurella vaivalla on saatu se mieluisan punaiseksi ja nyt haluan siitä eroon? Tuntuu hullulta, mutta niinhän sitä sanotaan, että vaihtelu virkistää.

kuvat weheartit.fi ja google











10 kommenttia:

  1. Annalle mustia dippejä! Ja Kaisalle violettia lisää ja pidennykset. Olis mahtavat!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähä mitä saahaa aikaa, vai ollaanko vielä näillä tosi pahasti haalistuneilla päillä. Ehkä seki ois siisti, tai sitte ei..

      -Kaisa

      Poista
    2. Kaisa. Nämä haalistunneethan on ihan hirviän sievät?! Haalistunu letti neljä evö. :)

      Poista
    3. No mutta hei ei se olo haalistunutta, se on vaan ihan tarkotuksella uus väri!;) sama ko ei se oo juurikasvua, se vaan yrittää olla liukuvärjättyä! :D

      Poista
  2. Annuli! Värjää niin että tyvestä tumma ja latvat jää punaseksi! Ja voihan sinne sekaanki laittaa tummaa raitaa! :) Ei tarvi sävyttää niin paljoa maskilla ku vaan osa päästä on punanen ;) Jennuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jennuli! Mulla oli viime keväänä semmoset ja ne oli kyllä tosi kivat! Olis tosi hyvä vaihtoehto, pittää laittaa korvan taakse. :) Ps. Tosi kiva kun oot löytäny meijän blogin!

      Anna

      Poista
  3. Joo, mää innolla seuraan mitä te ootte oppinu :D kiva blogi!
    -Jennuli

    VastaaPoista
  4. oi anneli mustaa sulle tukkaan ! juureen tai latvaan. ekan kuvan hiukset on aivan ihanat ! mutta ei liikaa mustaa, silleen että yleisilme säilyy punasena koska se sopii sulle liian hyvin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voee ko niimpä! saa nähä mitä loppujen lopuksi tästä tullee, punasesta en vielä luovu, en varmasti. =)

      Poista