keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hääkampauksia

Maaliskuussa tanssitaan kaveripariskuntani häitä, ja vastuu kolmen kaason kampauksista napsahti meikäläiselle. Kaasojen toiveena kampausten suhteen oli jotain isoa ja rentoa nutturaa niskaan, mitä huolettomampi sen parempi - ei siis mitään sliipattua tai symmetristä.

(c)google

























Aikaa kampauksille on noin tunti per kaaso, ja olen pyytänyt tyttöjä valmistautumaan vain tulemalla paikalle puhtailla ja kuivilla hiuksilla.
Hääkampauksessa on tärkeintä, että se on kestävä. Kampauksen tulee pysyä paikoillaan ja samanlaisena heti aamusta, aina illan pikkutunneille saakka. Kampausta tehdessä tulee siis valita oikeanlaiset tuotteet alle (ei esimerkiksi pestä hiuksia edellisenä iltana super hoitavilla ja liukastavilla, silikonipohjaisilla hoitoaineilla), hyvä pohjatyö (esimerkiksi lämpörullia apuna käyttänen), sekä tiiviisti ja huolellisesti tehdyt tupeeraukset.
Kaasoilla on häissä samanlaiset puvut, joten kampaukset saavat olla erityyppisiä, sisältäen kuitenki jonkun pikkujutun, mikä tekee kampauksista edes hiukan yhteneväiset. Se, mikä toimii tälläkertaa tänä ''juttuna'', mikä yhdistää kaikkia kolmea kampausta, on vielä arvoitus kaikille... (myös kampaajalle).
Allekirjoittanut on aina ollut intona kaikenlaisiin hiuskoruihin ja koristeisiin, ja aikoo varmasti käyttää näitä myös tulevissa kampauksissa. Pienillä koruilla ja koristeilla saa yksinkertaiseen ja rentoonkin kampaukseen heti enemmän loistetta ja ylellisyyttä.

Vaikka häihin on aikaa vielä yli kuukausi, en ole malttanut olla kokeilematta muutamaa erilaista kampausta. Näistä pari ei ole edes näihin häihin sopivia, mutta oli pakko testailla, kun kerrankin sai syyn tehä tämmösiä söpöstelykampauksia. xd




























Mun mielestä vessanpytyn kansi on justiinsa passeli kuvausalusta ja vessa on muutenkin hyvä miljöö. TAI sitten siellä on vaan koko kämpän paras valo.

Mun mielestä tuo viimesin on ehkä kivoin ja kaasojen toiveisiin sopivin. Löytykö teille suosikkia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti