torstai 22. marraskuuta 2012

Liukuvärjäys ja liukuva värjäys

Erilaiset liukuvärjäykset on nyt pitkään ollut muotia, eikä ilmiölle näytä tulevan loppua. Tässä pari liukuvärjäys tekniikkaa mitä olen päässyt kokeilemaan työharjoittelussa.
 
Ennen
Reseptinä rakkaus ja sitten nämä:


Päällysosaan laitoimme muutaman raidan kirkastamaan ja antamaan vivahdetta lopputulokseen.


Väri on niskasta ylöspäin tasaisesti vaaleneva ja lopputulos on siis hyvin luonnollisen liukuva.




Jälkeen

 Toinen liukuvärjäys olikin sitten näyttävämpi ja väriero paljon selkeämpi.

Ennen

Jälkeen




Mitä tykkäätte? Kumpi miellyttää teidän silmää enemmän; luonnollinen liukuva hiusväri vai selkeä väriero liukuvärjäyksessä?


11 kommenttia:

  1. Ai että Anna teit mulle ihanat hiukset, kiitosta vielä!! Tykkään tosi paljon tästä selkeästä värierosta, mutta hyvältä näyttää myös luonnollisesti liukuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvännäköset hiukset, molemmat. Nuo on kyllä ihanat nuo Ellan( jälkimmäiset) hiukset.

      Poista
    2. Eipä mittään!! Sulle kyllä passaa tuo älyttömän hyvin! :)

      Poista
  2. tää on tosi mielenkiintonen blogi! :) ootteko te niiku amiksen opiskelijoita vai miten? selailin näitä ja tosi niinku luotettavilta kampaajilta vaikutatte :) mistä kaupungista ootte? pääsispä teille värjäämää hiukset...! ite oisin menossa ammattikoulun kampaamoon värjäämään hiuksia, ja mua vähän epäilyttää että osaakohan ne värjätä blondatuista tummemmiksi ihan onnistuneesti? MUTTA (jos siis ootte ammattikoululaisia) näitä teidän värjäysprosesseja selaillessa vakuutuin teiän taidoista ja sain toivoa että ehkä ne opiskelijat osaa nää hiukset värjätä ;) voi että, toivottavasti ne on yhtä hyviä kun te!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, ihana kommentti! =) Joo elikkä Raahessa ammattikoulussa ollaan ja tällä hetkellä työssäoppimassa Kiimingissä ja Haapavedellä. Kyllä varmasti osaavat tehdä sulle hiukset minne ikinä meetkin asiakkaaksi, siellä on kuitenkin aina opettaja ohjaamassa. :)

      Poista
  3. Ehdottomasti toi alempi miellyttää silmää enempi! Tää on kyllä nii kiva tää teijän blogi ja mielenkiintosta luettavaa :P

    VastaaPoista
  4. alempi paljon hienompi!

    VastaaPoista
  5. Alempi miellyttää ainaki mun silmää enemmän :) mut molemmat tosi kauniita.

    VastaaPoista